Alberto Villanueva participa al Campus Élite Jove i al Campus Belgrado Basket Ball

Alberto Villanueva, d’Aiora, jugador del CB Almansa, i ex-jugador del C.B. Genovés ha estat convidat a participar al campus Élite Jove que es va realitzar el passat mes de juliol en la localitat de Solsona (Lleida). Élite Jove és el campus de bàsquet de referència a Espanya, pel qual han passat els jugadors i entrenadors més destacats del panorama europeu i mundial. Des dels germans Gasol, Sergio Llull, Juanjo Triguero, Albert Olivert, Joan Sastre o Alex Mumbrú, són algunes de les figures que han participat en edicions anteriors.

Elite Jove és un campus que rep més de 1600 sol·licituds a l’any, i després d’un procés de valoració de la trajectòria esportiva de cada sol·licitant, es conviden a 70 jugadors, 50 d’ells nacionals, en les edats de junior, cadet i infantil, a passar una setmana d’alt rendiment. Per a Alberto Villanueva és una oportunitat i una recompensa a l’esforç realitzat durant la temporada 15/16, on malgrat ser junior de primer any, ha disputat tota la temporada amb el primer equip del CB Almansa, aportant minuts i accions positives, inclús ha disputat la fase final per a l’ascens a la lliga EBA.

Alberto va començar la seua carrera esportiva siguent aleví de primer any al C.B. Genovés. El seu físic, les ganes d’aprendre un nou esport, les millores que li produïa a nivell coordinatiu, els amics i el bon ambient que es vivia a l’equip va fer que prompte s’enganxara aquest esport. Un any tan sols, i despès a meitat de la temporada següent fitxa pel València Bàsquet junt a dos altres jugadors del mateix equip, Xavi Soler i Esther Tormo. Dues temporades al València B.c. per a després tornar a jugar al C.B. Genovés i compaginar els entrenaments a una localitat més propera com Almansa.

En categoria cadet de segon any ja va fitxar per l’quip de Castella La Manxa i d’aquesta manera ser seleccionat per a la selecció d’aquesta comunitat autònoma i disputar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. D’aquesta manera la seva capacitat d’aprenentatge i el seu esforç constant han estat els elements valorats pels responsables tècnics del campus Elite Jove 2016, per oferir-li una plaça en aquest esdeveniment que segur ha marcat un abans i un després en la seva trajectòria esportiva.

Aprofitant el període d’estiu amb descans esportiu i acadèmic, Alberto també ha estat des del dia 11 al 23 de juliol, a la ciutat de Belgrad, on ha estat inscrit al campus Belgrado Basket Ball, també anomenat “La Fàbrica de Talents”, on el cos tècnic de l’Estrella Roja de Belgrad en cooperació amb altres entrenadors de nivell mundial, aprofiten aquests dies per treballar la tècnica individual i conèixer la capacitat de càrrega màxima que té cada participant.

En aquest campus es donen cita jugadors de totes les categories i països, fins i tot sèniors d’alt nivell, per perfeccionar els seus fonaments personals, creant un ambient intercultural i molt professional per seguir creixent. Alberto ha acudit a aquesta cita internacional, amb moltes ganes d’aprendre dels millors i millorar els seus fonaments individuals, sabent que l’exigència d’aquest campus era màxima. Des del C.B. Genovés volem felicitar a Alberto i desitjar-li el millor en una nova temporada que està apunt de començar i que de segur li aportarà noves experiències carregades de vivències positives

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − dieciocho =