Alberto Garzón, visitarà Xàtiva el 13 de juliol per a presentar Xàtiva Unida

El Coordinador Federal d’Esquerra Unida i portaveu al Congrés de la formació IU-UP, Alberto Garzón, visitarà el proper dia 13 de juliol Xàtiva per acompanyar a la formació Xàtiva Unida durant la seua presentació oficial.

Des del col·lectiu Xàtiva Unida s’ha organitzat un acte especial que acollirà a més, les intervencions del seu coordinador local i actual primer tinent d’alcaldia, Miquel Lorente, així com de la coordinadora general d’Esquerra Unida País Valencià Rosa Pérez Garijo.

Aquesta activitat servirà com a acte de presentació oficial de la convocatòria ciutadana Xàtiva Unida, el col·lectiu baix el nom del qual concorrerà a les properes eleccions municipals sense desvincular-se d’Esquerra Unida però acollint noves sensibilitats socials de la ciutadania xativina. Miquel Lorente ha definit la iniciativa com “un moviment polític i social que ha impulsat una convocatòria ciutadana per construir un programa de govern que supere l’estancament que ha patit la ciutat durant dècades i done resposta a les necessitats actuals de les persones”.

Alberto Garzón es dirigirà als presents en un acte festiu obert a la participació, suports i col·laboració ciutadana que comparteixen el projecte polític i social de Xàtiva Unida per a la transformació de la ciutat amb visió de futur. L’acte comptarà amb actuacions musicals i es preveu un clima festiu sobre el qual ja està treballant cadascuna de les àrees del col·lectiu.

L’acte tindrà lloc en la Glorieta de José Espejo, al costat de l’Ajuntament, a partir de les 19 hores del proper divendres 13 de juliol.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =