Albaida presenta el I Cartell de la Fira de Juliol, una Fira més completa e inclusiva

Amb la intenció de rellançar un dels esdeveniments festius i culturals més importants de la ciutat, l’Ajuntament d’Albaida ha presentat recentment el I Cartell Anunciador de la Fira de Juliol que s’organitza en honor a Sant Jaume.

La persona encarregada d’inaugurar esta iniciativa, ha estat la creativa Maria Blasco Segrelles, una jove albaidina que ha estat finalista en diverses ocasions al concurs anual de portades del llibre de festes organitzat per la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Remei. El consistori, liderat per Juan Carlos Roses, ha dipositat tota la confiança en la visió creativa de la jove en una nova acció que pretén donar visibilitat als joves creadors d’Albaida.

El cartell, emmarcat pel tradicional cotó de sucre, representa tots els elements clau de la Fira de Juliol que se celebrarà els pròxims 25, 26, 27 i 28 de juliol a Albaida.

Com a atractiu per a les famílies i per als més petits, el dissabte 20 de juliol se celebrarà Dia de la Infància amb tiquets a 2 € a totes les atraccions i el dia de la inauguració, el 25 de juliol, es donarà inici a la Fira de Juliol amb atraccions innovadores especialment dirigides especialment al públic adolescent.

Amb la finalitat de fer la fira més inclusiva, també es durà a terme l’Hora Silenciosa el divendres 26 i el dissabte 27. Una iniciativa en què participaran totes les atraccions del recinte perquè les persones amb sensibilitat sensorial en gaudisquen també. En matèria d’igualtat, la fira comptarà amb un Punt Violeta per garantir i assessorar a la ciutadania pel que fa a situacions de violència de gènere.

A més de la seua aposta a garantir un nombre més gran d’atraccions i diversos llocs de venda ambulant, la ciutat comptarà amb diferents activitats culturals.

Toni Pons, amb el seu espectacle d’hipnosi, amenitzarà dijous a la nit 18 de juliol, i el conegut humorista valencià, Eugeni Alemany, actuarà el mateix 25 de juliol, dia de la inauguració oficial de la fira. Les bandes de música locals, el Cercle Musical Primitiva d’Albaida «El Gamell» i la Unió Musical d’Albaida «Aranya», tampoc faltaran a la cita i celebraran el 40è Festival de Bandes de Música «Ciutat d’Albaida». Altres associacions de la localitat també organitzaran diferents activitats, entre elles teatre i cinema a la fresca, un concert de música tradicional valenciana i, per primera vegada, el I Trofeu de pilota valenciana. Finalment, la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Remei serà l’encarregada d’amenitzar les nits amb diferents macrodiscomòbils.

No hay comentarios

Dejar respuesta