Albaida convoca el II certamen de pintura mural “MESSA”, en homenatge a Kilis

Els amants de la pintura tornen a tindre una cita el proper mes de setembre, ja que es celebrarà el segon Certamen de Pintura mural “MESSA”, en homenatge a Kilis, organitzat i convocat per l’Ajuntament d’Albaida, la fundació “Per Amor a l’Art” de la Comunitat Valenciana i l’Associació Cultural “Centenari Messa”.

L’esdeveniment, que pretén homenatjar la figura d’aquest il·lustre albaidí i fomentar la cultura per segona vegada consecutiva en l’àmbit  de la pintura mural, tindrà lloc els dies 24 i 25 de setembre. Els participants hauran de centrar-se en la temàtica de l’obra de l’artista albaidí Kilis, que caldrà plasmar a una tanca de 2,5/3 metres x 6 metres, localitzada a Albaida i seleccionada pel jurat.

Els participants, que prèviament hauran presentat el seu esbós al certamen, seran seleccionats i se’ls dotarà amb 200€ per a l’adquisició del material que s’estime. Qualsevol material addicional que desitgen utilitzar per damunt del preu estipulat haurà de ser aportat a càrrec del participant.

Hi haurà un primer premi per import de 1.500 euros; un segon premi per import de 1.000 euros i un tercer premi per import de 500 euros. La Fundació “Per Amor a l’Art” en qualitat de col·laborador del certamen, es farà càrrec dels premis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =