Al voltant de 700 persones gaudeixen de la Dansà i les paelles de la Falla Murta

Al voltant de 700 persones van gaudir el passat dissabte de la tradicional Festa de les Paelles que celebra cada any la comissió Murta Acadèmic Maravall de Xàtiva cuinant-se en total 73 paelles.

IMG_7619Prèviament va tenir lloc la XXII edició de la Dansà Popular on més d’un centenar de «balladors i balladores» procedents de diferents escoles de danses realitzarem al costat de tot aquell que va voler sumar-se, una dansà popular, acompanyats per les «dolçaines i tabals» de la Socarrà al llarg de l’Avinguda de la Murta. Una mostra de folklore i tradició que va delectar a tots els espectadors i que va comptar amb la participació de les Falleres Majors de la ciutat i les seues corts d’honor amb els seus acompanyants. També van participar les falleres majors y presidents de les diferents comissions de la ciutat.

paelles-murta-4-diaridigital.esCal destacar que la festa de les paelles i la dansà són esdeveniments consolidats al calendari faller d’aquesta comissió, prova d’això és l’elevada participació que s’enregistra cada any i el fet de que les dues activitats estiguen incloses ja al programa oficial d’actes de les Falles de Xàtiva.

Des de la comissió de la Murta remarcaven «el gran ambient» i el fet de que en cada nova edició «la gent respon». El nostre objectiu, han afegir, és «que la gent gaudixca i arrancar les Falles» que es celebraran en tan sols unes setmanes.

No hay comentarios

Dejar respuesta