Ajos Xàtiva tanca en Novetlé un mes d’agost ple d’activitat

El club porta el nom de la ciutat a 14 localitats de la Comunitat Valenciana, Aragó i França

El Club Atletisme Ajos Xàtiva tanca un mes d’agost en el qual la calor, lluny de d’afectar els seus components, ha coincidit amb un augment de l’activitat, participant en proves disputades a Anna, Xalans, Llanera de Ranes, Manuel, Cofrents, Aydius i Novetlé. Si sumem les competicions disputades al juliol (Bronchales, Aielo de Malferit, Mareny de Barraquetes, Guadassuar, Bolbaite, Navarrés i Vallada), els ara blaus (després del “reestyling” del seu uniform) han portat el nom de la ciutat a 12 localitats de 6 comarques valencianes, una d’Aragó i una de França.

Bona part de les proves a la Comunitat Valenciana han sigut en competicions del Circuit Cajamar de Curses Populars de La Costera, La Canal de Navarrés i la Vall d’Aiora-Cofrents, on destaquen especialment Emilio Descals i Nacho Redondo, classificats en 2n lloc en les categories veterà B i C respectivament, i acumulant nombrosos trofeus en les diferents proves. La prova amb major nombre de participants del club va ser diumenge passat la Volta a Peu a Novetlé, amb fins a 14 components: Ximo Llacer, Paco Marí, Vicente Rovira, Carlos Giner, Nacho Redondo, Guarmar Chadha, Enrique Esteve, Javier Almiñana, María López, Adrián Gavidia, Eva Polop, Nacho Benavent, Clemente Medina i Vicen Bañuls.

Les proves fora de la Comunitat Valenciana han sigut incursions en el trail: A Bronchales (Teruel) Rafa Giménez i José Llopis van completar els 43k+2060 de la prova regna; mentre que Vicen Bañuls va fer el propi en la variant 22k+647, proclamant-se vencedora en la categoria Màster B femenina. Per la seua part, José Barberá va travessar la frontera per a participar en l’exigent Trail du Montagnon en Aydius (França), una dura prova de 33k+2370 que transcorria per les crestes que envolten el llac Montagnon, a la regió pirinenca d’Aquitània.

D’altra banda, quant a actualitat del club, destacar que en la secció BTT, Gabriel Micó ha confirmat que intentarà tornar a pujar al podi de la seua categoria en la titànica Huex Non-Stop (470k +8300 amb bicicleta BTT), a disputar el mes de novembre a Huelva, travessant més de 40 localitats de la província.

No hay comentarios

Dejar respuesta