Aiacor acollirà la XXXV Challenge de Ciclocross de la Comunitat Valenciana

Aiacor acollirà aquest diumenge 13 d’octubre la VI Ciclocross, Challenge de la Comunitat Valenciana – Memorial Pascual Momparler, una prova puntuable per al rànquing nacional. Una cursa que com sempre compta amb l’organització de la penya ciclista La Forca i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals.

El circuit tindrà un recorregut de 3,5 km i s’espera la participació d’uns 400 corredors. Als carrers d’Aiacor es respirarà ciclisme durant tot el matí del diumenge, especialment a l’avinguda principal, on se situarà l’eixida i l’arribada de les curses.

La jornada s’iniciarà a les 9.00 hores amb les categories Màster 40, 50 i 60. A les 9.50 hores serà el torn per als Màster 30 i a les 10.40 hores per a les escoles de ciclisme, en categories Promeses, Principiants, Alevins i Infantils de primer any. Una vegada acaben se celebrarà una entrega de trofeus d’aquestes primeres carreres del matí.

Les proves es reprendran a les 12 del migdia amb les categories Juniors i Fèmines Èlit i Sub 23, seguides a les 12.10 hores dels Cadets, tant masculí com femení. Ja a les 12.45 hores tindran lloc les proves Èlit i Sub 23. L’entrega de premis per a aquestes categories tancarà aquesta edició de la Challenge de Ciclocross 2019.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × uno =