AFA Canals ofereix grups d’autoajuda o d’ajuda mútua

L’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer de Canals, entre tots els serveis que ofereix, ha presentat els grups d’autoajuda o d’ajuda mútua complint amb el seu objectiu de proporcionar un recolzament terapèutic adequat perquè puguen afrontar les conseqüències que es deriven de l’alzheimer i millorar la qualitat de vida, disminuint els nivells d’estrés i ansietat.

La base del grup d’autoajuda és la conversa per poder compartir sentiments, experiències, idees i informació. Així, es pretén ventilar frustracions, intercanviar tècniques i resoldre problemes, aprendre més al voltant de l’alzheimer i descobrir els recursos personals, entre altres. A la seua vegada, l’Associació canalina, amb aquesta proposta, ofereix a les persones cuidadores un descans i una oportunitat per trobar noves relacions i trobar el recolzament d’altres persones que es troben en la mateixa situació.

Paral·lelament, amb el grup d’ajuda mútua, els participants pdoran compartir sentiments i experiències, aprendran més sobre la malaltia de l’alzheimer al mateix temps que poden expressar els seus problemes, aprendran a verbalitzar i demanar ajuda, podran escoltar a altres persones en la mateixa situació i ajudar-se intercanviant idees o informació i, a més, aprendran a resoldre els problemes. També serà molt important fomentar i donar la importància que requereix la cura personal dels familiars, cuidant així de la seua salut i benestar.

Qualsevol persona interessada, per sol·licitar més informació, pot contactar amb AFA Canals a través del telèfon de contact 685 141 384 i 960 883 190.

No hay comentarios

Dejar respuesta