Admissió i matrícula curs 2020-2021 a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva

Per estudiar algun dels idiomes que s’ofereixen a la seu de Xàtiva o les seccions d’Ontinyent i Ayora, ara es pot tramitar la sol·licitud d’admissió online a través de l’assistent telemàtic de matrícula.

Termini d’admissió
Cal tramitar la sol·licitud d’admissió a través de l’assistent telemàtic d’admissió a partir de les 12.00 hores del dia 3 de juliol i fins les 23.59 hores del dia 14 de juliol de 2020.

És necessari consultar l’oferta d’horaris i grups en la nostra pàgina web abans de tramitar l’assistent telemàtic. Una vegada consultats els grups als quals s’està interessat en matricular-se, cal accedir a l’assistent telemàtic de matrícula i tramitar la sol·licitud des de la pàgina web: eoixativa.es

Consulta d’adjudicació de vacants

Els resultats de l’adjudicació de vacants estaran disponibles en l’assistent telemàtic d’admissió el dia 17 de juliol de 2020. S’enviarà un correu electrònic a cada participant per a comunicar-ho.

Formalització de matrícula

La matrícula es formalitzarà quan s’envie la documentació a la Secretaria de l’escola en el termini establert desde el dia 20 de juliol fins al dia 9 de setembre de 2020.
En el cas de no formalitzar la matrícula en el període indicat, es considerarà que s’ha renunciat a la plaça i, per tant, es perdrà la reserva de la plaça assignada.

L’alumnat de nou ingrés que no ha estat matriculat abans a l’Escola Oficial d’Idiomes i que vulga cursar un nivell superior a 1A2 (primer curs per a usuaris sense coneixements previs) haurà d’acreditar requisit d’accés o sol·licitar una prova de nivell.

Tota la informació pel que fa a requisits d’accés, proves de nivell i documentació necessària per a la formalització de la matrícula es pot consultar en la pàgina web de l’EOI o contactant amb la secretaria del centre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − cinco =