Adexa Xàtiva celebra una nova edició de la Fira Outlet

L’Albereda de Xàtiva acollirà des de hui dijous i fins proper diumenge una nova edició de la Fira Outlet organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (Adexa). Amb aquesta es compleixen ja XXVI edicions, la fira Outlet més gran de la Costera.

adexa.outlet-diaridigital.es-1Al voltant de 55 establiments oferiran els seus productes i serveis durant aquests quatre dies amb importants descomptes. A banda dels expositors des de l’associació s’ha organitzat una àmplia programació d’activitats complementàries per tal de dinamitzar la Fira. El dissabte a les cinc se celebrarà la tercera edició del carnestoltes ADEXA.

Segons ha recordat la presidenta de la secció de comerç, MªJosé Díaz Patiño, “s’ha treballat en un important programa d’activitats paral·lel per a tota la família el que suposa un important al·licient per a la fira”.

La Fira Outlet d’Adexa podrà visitar-se fins al diumenge en horari de deu del matí a deu de la nit. Des de l’associació animen a veïns i visitants a assistir, ja que és una molt bona oportunitat per a adquirir productes de gran qualitat a preus molt econòmics.

La moda per a dona i home és el sector amb més representació malgrat que també es poden trobar altres com sabateries, tendes d’esport, complements, roba infantil, òptiques…

Així, es comptarà amb exhibicions canines, tallers Infantils, xikipark, actuacions en directe, collage solidari, concurs de dibuix, entre d’altres, a més d’animació infantil.

programa-feria-outlet-febrero-adexa

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × uno =