À Punt emet un dels concerts d’homenatge a Ovidi organitzats per l’Institut Valencià de Cultura

– Dimecres 10 de març, a les 23.00 hores, la televisió pública valenciana emetrà el primer dels concerts commemoratius, que va tindre lloc al Teatre Principal de València

– El Teatre Calderón d’Alcoi acollirà el dissabte 17 d’abril el cinqué i últim concert homenatge a Ovidi Montllor

À Punt emetrà el dimecres 10 de març, amb ocasió de l’aniversari del traspàs de l’artista alcoià, el primer dels concerts homenatge a Ovidi Montllor que l’Institut Valencià de Cultura va organitzar i que va tindre lloc al desembre al Teatre Principal de València.

El Teatre Principal de València va acollir els dies 18 i 19 de desembre passat els dos primers concerts, que reuniren en un mateix escenari Toti Soler, Miquel Gil, Júlia, Clara Andrés, Tardor, Tesa, Smoking Souls, El Diluvi, Jonatan Penalba, Pep Mirambell, Prozak Soup, Mireia Vives i Borja Penalba, Andreu Valor i Pau Alabajos, tots ells versionant temes d’Ovidi.

Aquest dimecres À Punt el recupera per a oferir-lo en diferit a la seua audiència com a homenatge a Ovidi Montllor, que va faltar el 10 de març de 1995 a Barcelona. Ovidi Montllor era un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable.

Cinqué concert a Alcoi

L’Institut Valencià de Cultura oferirà al Teatre Calderón d’Alcoi, el dissabte 17 d’abril, el cinqué i últim dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, que ja han passat pel Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

Els concerts s’han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d’un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests actes de Toti Soler, company i amic d’Ovidi Montllor.

Aquest concert de cloenda, a la ciutat natal de Montllor, estava programat per al 6 de febrer, però la complicada situació sanitària tant a Alcoi com a la resta del país en van aconsellar l’ajornament per a garantir la seguretat de la celebració.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha dut a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanya els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

Les entrades per al cinqué dels concerts es posaran a la venda pròximament.

No hay comentarios

Dejar respuesta