58 obres aspiren als premis literaris de Sant Antoni Abad 2020 a Canals

Un total de 58 obres s’han presentat als premis literaris de Sant Antoni Abad 2020 que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals. Són 39 peces en castellà, que optaran als Premis Arcadio Ferrer Peiró, i 19 en valencià, les quals opten als Premis Francesc Bru.

Entre els participants que han presentat les seues creacions hi ha tant autors locals com de la resta del territori valencià. També hi ha d’arreu d’Espanya i un autor internacional, de Puerto Rico. El jurat, format per personal docent del món de les lletres, anunciarà el seu veredicte la primera setmana de novembre.

Els Premis Arcadio Ferrer Peiró compten amb una dotació de 400 € per a la millor obra poètica, 400 € per a la millor obra narrativa, 200 € per a la millor obra poètica d’autor local i altres 200 € per a la millor obra narrativa d’autor local. Totes elles en castellà.

Els Premis Francesc Bru atorgaran 600€ a la millor obra poètica, 600 € per a la millor obra narrativa, 300 € per a la millor obra poètica d’autor local i altres 300 € per a la millor obra narrativa d’autor local. Totes elles en valencià.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 4 =