3500 joves trien Ontinyent per gaudir de la Pasqua amb el Festival “Diània”

El Govern d’Ontinyent destaca l’impacte positiu del festival a l’activitat dels comerços i empreses locals així com l’absència d’incidents destacables.


Al voltant de 3500 joves procedents de totes les comarques centrals valencianes triaven Ontinyent per gaudir de les vacances de Setmana Santa i Pasqua assistint a la tercera edició del Festival “Diània”, l’alternativa cultural i d’oci organitzada enguany per la cooperativa Sinergies i l’Ajuntament de la ciutat.

diania4Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat l’impacte positiu del festival a l’activitat econòmica a la ciutat, a través de compres i despeses directes en supermercats, restaurants, bars i empreses locals. Així mateix, s’ha valorat molt positivament l’absència d’incidents destacables durant els tres dies que ha durat el festival, del 24 al 27 de març.

Rap, funk, pop, rock, folk, reggae, ska o metal eren sols alguns dels diversos estils que portaven grups i bandes que arribaven de tota la península, com els sevillans Narco i O’funk’illo; els catalans Els Catarres; els saragossans Rapsusklei & The Flow Fanatics; o els gallecs Fanfarria taquikardia; a més de nombrosos grups valencians com Aspencat, Inèrcia, Entreparèntesi o Vadebo, entre altres. Però aqueels que van rebre una acollida especial i una gran ovació foren els grups ontinyentins: La Trocamba Matanusca, ZeroKoma i Karma, que van fer vibrar els assistents.

diania2Des de la cooperativa Sinergies, s’ha valorat amb entusiasme el resultat d’una convocatòria “eclèctica i variada, on la música és protagonista però on hem tingut espai per a competicions esportives, paelles, representacions o una fira d’entitats, per crear un conjunt que ha servit per consolidar el Diània com un lloc d’encontre que és molt més que un festival musical”, destacaven.

Des de la Regidoria de Joventut, Katty Ushiña remarcava “el bon treball dels joves de la Cooperativa Sinergies i de les diverses regidories que s’han implicat en traure endavant una cita com aquesta, que ha servit perquè molt joves ontinyentins no hagen hagut d’eixir fora, i també per atraure a molts visitants que ens han volgut acompanyar. Una volta més Ontinyent ha estat ciutat d’atracció”, destacava.

En definitiva, un festival que creix any a any, amb paciència i ritme de reggae però amb petjades de rock dur. La pròxima edició, sense cap dubte, tornarà a sumar asistents.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta