2a Jornada dels «Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana» per al club Bàdminton Xàtiva

Els xativins buscaran millorar el seu rendiment de cara a la pròxima cita.

Dissabte passat 14 de gener els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a la localitat alacantina del Campello per a participar en la segona jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” reservada a la categoria infantil. El club xativí va comptar amb la presència de dotze esportistes pertanyents a les categories Sub-13 i Sub-15.

Els resultats obtinguts en aquesta jornada, que es va iniciar a les 9.30h, no van ser excessivament brillants, perquè tan sols es va aconseguir el 46% de victòries en la prova d’individuals i un pobre 33% en la de dobles, si bé és cert que la meitat dels esportistes que van competir són d’una categoria inferior i diversos dels sub-15 estan en el seu primer any en el club i estan iniciant la seua formació. No obstant això, continuarem treballant per a millorar el rendiment dels nostres esportistes de cara a les pròximes cites del calendari.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

“Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria cadet.

Dissabte que ve 21 de gener se celebrarà en la localitat de Xàtiva la segona jornada dels els “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria cadet. El Pavelló Municipal Francisco Ballester acollirà aquesta nova jornada que reunirà prop de 50 esportistes de les categories Sub-15 i Sub-17. El Club Bàdminton Xàtiva participarà amb almenys dotze esportistes.

No hay comentarios

Dejar respuesta