22 persones amb diversitat funcional es formaran amb el programa ‘Aspromivise té capacitat’

El Centre Ocupacional la Costera-canal ha arrancat la formació del projecte ‘Aspromivise té capacitat’ que busca ensenyar de forma pràctica nombroses habilitats per a afavorir la inserció laboral de persones amb diversitat funcional intel·lectual.

La formació s’efectuarà fins a octubre aproximadament, a les instal·lacions de la UNED, en San Agustí.

En novembre i desembre, segons el nombre de places aconseguides per a fer pràctiques en empreses, determinat nombre de participants podran fer aquestes pràctiques que seran tutoritzades per una psicòloga del Centre Ocupacional La Costera-Canal, amb la finalitat d’ajudar-les a millorar les seues habilitats relacionades amb el treball i millorar les tasques realitzades que demanen les empreses.

Fins al moment, 22 persones amb diversitat funcional intel·lectual usuàries i/o sòcies d’Aspromivise s’han apuntat a aquest programa. Són persones motivades, amb il·lusió, ganes de treballar i de provar una nova experiència per mitjà de pràctiques en empreses.

Per últim, des del centre animen a les empreses a què es posen en contacte amb el Centre Ocupacional cridant al telèfon 96 228 38 01 per a informar-se sobre el programa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + diecinueve =