19 professionals MIR, EIR i PIR finalitzen el seu període formatiu al Lluís Alcanyís de Xàtiva

En el matí de hui el departament de salut Xàtiva- Ontinyent ha celebrat la despedida de 19 professionals que finalitzen hui el seu període formatiu en el nostre departament com MIR (medique intern resident), EIR (infermeria interna resident) o PIR. (psicologia interna resident)

Estos professionals de la infermeria, medicina i psicologia han realitzat els seus quatre anys de formació en diverses especialitats com la psiquiatria, l’oftalmologia i majoritàriament la medicina de família i comunitària. Durant este període han anat superant totes les fases de la seua formació resident en la seua especialitat que culmina hui.

L’acte s’ha celebrat en el vestíbul d’administració de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i per motius de seguretat covid, s’ha limitat a una entrega de diplomes i tres breus intervencions.

Este acte de despedida i agraïment s’ha organitzat per la Gerència del departament i la Comissió de Docència i ha comptat amb la presència de la Gerent Margarita Llaudes, la directora d’infermeria Marisa Beltran, la directora d’infermeria d’atenció primària Inma Moltó i el president de la comissió de docència del departament de salut, Vicente Domingo.

La Gerent ha donat les gràcies als professionals que han finalitzat el seu període formatiu per la seua elecció per a això dels centres sanitaris i especialitats d’este departament de salut. Margarita Llaudes els ha entregat una carta personal d’agraïment per la seua labor prestada durant la pandèmia per “eixe paper tan important que heu tingut, treballant amb la resta de professionals del departament, exposats al contagi, recolzant els distints servicis que se vos assignaven i inclús alterant els vostres rotatoris. Heu respost d’una manera excepcional assumint la realitat a què ens enfrontàvem”.

També el president de la comissió de docència, Vicente Domingo ha agraït haver triat este departament i tot el treball realitzat durant estos quatre anys de formació com a residents i els ha desitjat un futur carregat d’èxits i sort ara que comença la seua etapa professional.

Alguns dels residents han expressat públicament el seu agraïment amb el departament coincidint en el “bon clima de treball que es viu entre companyes i companys”. També hi ha hagut espai per a la reivindicació tant del nou sistema d’elecció MIR com de la falta de places de psicologia que patix la sanitat pública.

En unes setmanes el departament rebrà els MIR, EIR i PIR que hagen triat este centre formatiu per al seu període de residència. Es contínua així el cicle de la formació dels professionals en medicina, psicologia i infermeria de la nostra sanitat pública en els nostres hospitals i centres de salut.

No hay comentarios

Dejar respuesta