15 tècnics municipals i 6 veïns de pobles socis del Fons cooperaran a Bolívia, Guatemala, Equador i el Salvador

El projecte “Especialista Municipal Voluntari” ha registrat 52 candidatures per a les 23 places que s’oferien a Bolívia, Guatemala, Equador i el Salvador.

Després del procés de selecció, s’han cobert 20 d’elles per part de 15 tècnics d’Ajuntaments i 6 veïns d’algun del centenar de municipis i mancomunitats sòcies.

Els seleccionats provenen de Catarroja, Elx, Gandia, Montesa, Ontinyent, Polinyà del Xúquer, Torrent, Xàtiva, València i Vila-real, així com de les mancomunitats de la Costera-la Canal, els Ports i la Ribera Alta.

Ara, les 11 dones i 10 homes seleccionats, participaran en unes jornades de formació del 22 al 24 de juny a Alborache. Els candidats havien de disposar de la titulació acadèmica adequada a la plaça convocada i comptar amb una experiència mínima d’un any de treball. Tindran cobert el desplaçament i l’assegurança, a més d’una borsa de viatge. La contrapart local, per la seua banda, proporciona l’allotjament, l’alimentació i altres despeses relacionades amb l’activitat.

La seua participació a terreny funciona com un micro-projecte que dóna resposta a necessitats concretes adreçades fonamentalment a enfortir les capacitats de les contraparts locals gràcies a la posada en marxa de plans tècnics i capacitacions per al personal municipal local. El projecte pretén crear sinèrgies, així com processos de desenvolupament estables, duradors i col·laboratius entre el Fons i les seues contraparts sobre el terreny.

No hay comentarios

Dejar respuesta