La directora general d’Inclusió Social de la Generalitat, Inmaculada Carda, va visitar en el matí d’ahir la ciutat de Xàtiva per assistir a l’acte de cloenda del programa d’itineraris formatius per a la inserció laboral impulsat per Benestar Social.

taller-empleo-2diaridigital.esGràcies a aquest programa, 120 persones de diferents segments d’edat han pogut obtenir formació laboral i una remuneració durant el temps de duració de l’activitat. El programa s’ha finançat amb una subvenció de 150.000 de la Generalitat Valenciana, provinent del programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020.

Gràcies al treball de les persones que formen part d’ aquest programa s’ha pogut rehabilitar parcialment el centre d’Abú Masaifa

roger-taller-diaridigital.esEs preveu que aquesta part de les instal·lacions del nou centre social juvenil, reservada per a usos socials, s’òbriga el 23 de desembre, estant previst també que aculla alguns serveis administratius de l’àrea de Benestar Social. En un futur, aquesta instal·lació es dotarà amb una biblioteca i una sala multi-usos on es podran desenvolupar tallers, reunions i cursos de formació.

xelo-taller-diaridigital.esEl programa d’itineraris formatius per a la inserció laboral de persones en risc o en situació d’exclusió social ha intervingut sobre les circumstàncies que dificulten la integració laboral i, per tant, la inclusió social. El seu objectiu ha estat situar als col·lectius desafavorits en situació de la màxima igualtat possible respecte de la mitjana de la societat de Xàtiva, mitjançant la capacitació i proporcionant eines bàsiques per trobar feina i autonomia personal a l’hora d’accedir al mercat laboral.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + 3 =