El xativí Marc Velasco guanya les olimpiades matemàtiques de la Comunitat

 

marc-velascoL’alumne de 2on d’ESO de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva, Marc Velasco Mateu, va resultar guanyador absolut de les Olimpiades Matemàtiques de la Comunitat Valenciana, celebrades el passat 28 de maig a Alacant. D’aquesta manera Marc Velasco representarà a la Comunitat en el campionat nacional que tindrà lloc del 22 al 26 de juny a Santander.

marc-cuencaUn altre xativí, Marc Cuenca Larás, també va participar en la competició. Ambdós formen part del projecte Estalmat, iniciativa d’estimulació del talent matemàtic. La pròxima setmana, els alumnes integrants del projecte Estalmat vindran a Xàtiva a celebrar el campament de final de curs.


marc-1

marc-2

marc-3


En Castellá:

El alumno de 2º de ESO de la IES Josep de Ribera de Xàtiva, Marc Velasco Mateu, resultó ganador absoluto de las Olimpiadas Matemáticas de la Comunidad Valenciana, celebradas el pasado 28 de mayo en Alicante. De este modo Marc Velasco representará a la Comunitat en el campeonato nacional que tendrá lugar del 22 al 26 de junio en Santander.

Otro xativí, Marc Cuenca Larás, también participó en la competición. Ambos forman parte del proyecto Estalmat, iniciativa de estimulación del talento matemático. La próxima semana, los alumnos integrantes del proyecto Estalmat vendrán a Xàtiva a celebrar el campamento de final de curso.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =