L’IES LLuis Simarro de Xàtiva acull 10 alumnes d’Alemanya dins del projecte Erasmus +

L’IES LLuis Simarro acull aquesta setmana 10 alumnes i 2 professors de l’ institut Ulrichsgymnasium de Norden (Alemanya) en el marc del projecte Erasmus + “Bringing the arts to our schools”

Aquest projecte tracta d’incorporar les arts i el patrimoni cultural europeu al currículum de les diferents assignatures de 4t de la ESO i 1r de Batxillerat. Els dos centres han estat treballant conjuntament l’últim trimestre de curs i ara es tracta de posar en comú i fer balanç de totes les activitats realitzades.

Al llarg de la setmana hi ha previstes diferents activitats relacionades, d’alguna manera, amb Les Falles: des d’un taller d’instruments musicals i una activitat de dansa, passant per visites al taller d’un artista faller, i finalitzant amb una activitat d’acro gimnàstica, divendres vinent, a Sant Domènech.

Des del nostre centre voldríem agrair la col·laboració especial de l’Ajuntament de Xàtiva, sobretot pel que fa a la cessió d’instal·lacions així com per facilitar la realització de diverses activitats culturals que complementen els actes previstos.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + 13 =