Lectura de manifests, marxes i xerrades amb motiu del Dia contra la Violència de Gènere

Hui 25 de novembre es conmemora el Dia contra la Violència de Gènere i per aquest motiu diversos municipis de la comarca de la Costera han organitzats activitats per tal de visibilitzar i conscienciar sobre aquesta xacra social.

En l’Alcúdia de Crespins al llarg del matí, s’instal·larà un panell al mercat per tal de que la gent deixe els seus missatges contra la violència masclista. De vesprada, a les 19.00 h., tindrà lloc la Marxa per les víctimes de la violència contra la dona, que eixirà des de l’Ajuntament. Per a finalitzar, es llegirà un manifest.

A la Font de la Figuera, a les 16:00h, el comandant de la Guàrdia Civil donarà recomanacions per fer front a la violència masclista en un acte obert a tots els públics.

En Montesa es llegirà un manifest a les 17:00h i seguidament s¡oferirà una xerrada baix el títol ‘La violència de gènere i els xiquets’. Seguidament es procedirà a la lectura de poemes i la vesprada acabarà amb un berenar.
En Barxeta també es llegirà un manifest, a les 18:00h, en la Casa de Cultura. Seguidament xerrada i per acabar picadeta.

Canals celebrarà la xerrada ‘Mujer que no se rinde:lucha y habla’ a les 18:00h a la Casa de Cultura Ca don José.

En Xàtiva, s’ha convocat una marxa a les 19:00h amb la posterior lectura d’un manifest. Prèviament, Podem celebrarà a la casa de Cultura una xerrada-coloqui en la que participarà Xateba.

Finalment, en Genovés, diumenge tindrà lloc una actuació de dansa contemporània a les 18:00h a l’auditori municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × uno =