L’Alcúdia de Crespins, poble cardioprotegit

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha adquirit recentment dos equips de desfibril·ladors semiautomàtics i ha format diversos operaris locals per a ser un municipi cardioprotegit.

Els veïns de la localitat disposaran de desfibril·ladors repartits de la següent manera: un en el Poliesportiu Municipal Salvador Rosselló, convenientment senyalitzat i amb un cartell amb les instruccions que s’ha de seguir per al seu ús, i altre en el cotxe patrulla de la Policia Local, que farà les funcions d’unitat mòbil per a tot el municipi.

Amb esta acció es reforça la seguretat dels alcudians en les parades cardiorespiratorias, la velocitat d’actuació és vital, sent els cinc primers minuts decisius per a salvar la vida.

La regidora d’Esports, Joventut i Igualtat, Ana Garrido, va valorar que “només pel fet de pensar que poden salvar una vida, ja val la pena comptar amb els desfibril·ladors”.

Amb l’adquisició d’estos desfibril·ladors semiautomàtics també s’ha rebut un curs de formació el personal amb accés al mateix per part del cos de Policia Local, conserges i altres operaris municipales.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − 7 =