Esquerra Unida parla hui de la importància d’una mobilitat sostenible per a Xàtiva

Miquel Lorente, regidor de mobilitat presenta hui una xerrada sobre la mobilitat urbana en la qual un enginyer especialista explicarà la seua rellevància en el disseny d’una ciutat amb futur.

El fet de desplaçar-nos per Xàtiva pot afectar directament sobre el seu creixement econòmic i social. La conscienciació de tota la població i la col.laboració amb les estratègies de millora de la mobilitat que impulse l’administració haurà de ser el motor de canvi si se vol créixer en millora de la qualitat de vida.

Esquerra Unida Xàtiva ostenta al govern municipal la regidoria responsable de la mobilitat. El transit rodat, els aparcaments, el transport urbà públic i els desplaçaments de les persones són a Xàtiva temes de màxima importància sobretot a l’hora de dissenyar el tipus de ciutat que es vol i del que som totes responsables.

Per parlar del que és la mobilitat urbana, la seua importància i de com pot influir al creixement d’una ciutat, el col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva ha organitzat una xarrada per a hui dimarts 19 d’abril a les 19 hores a càrrec de Joan Olmos, Doctor enginyer de camins i professor d’urbanisme de la Universitat de València també és l’assesor en temes de mobilitat del nou ajuntament de València, a més de formar part de la Mesa de Mobilitat del mateix ajuntament. L’acte tindrà lloc a la seu d’Esquerra Unida, carrer Sant Francesc, 15 de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 6 =