El conveni amb la Generalitat que permet l’atenció sanitària en Aiacor és aprovat per unanimitat

La proposta de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat i l’Ajuntament de Canals va ser votada d’urgència en el passat plenari per tal de poder ser inclosa dins dels pressupostos generals.

Aquest conveni té com a finalitat seguir amb la cooperació entre ambdós organismes pel manteniment del consultori auxiliar d’Aiacor, pedania de Canals, per a la prestació d’assistència sanitària en règim ambulatori a les persones amb cobertura sanitària pública.
L’Ajuntament de Canals, que prèviament va cedir a la Conselleria l’ús del local de propietat municipal situat en l’Avinguda Generalitat per a la prestació de l’assistència sanitària, continuarà com fins ara, fent-se càrrec del manteniment del centre, sufragant el funcionament, la conservació i el personal necessari del local.

Per a açò, habilitarà anualment en els pressupostos municipals el crèdit necessari per a aquesta finalitat. Per la seua part, la Conselleria de Sanitat abonarà a l’Ajuntament la quantitat total de 10.456€ distribuïda en 4 anualitats del 2017 al 2020.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − trece =