Canals tornarà als afectats de la zona d’Horts al voltant de 120.000 €

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals ha confirmat als veïns afectats de la zona d’Horts que després d’haver rebut les notificacions de liquidació definitives de l’expedient de reparcel·lació de la zona i de resoldre les reclamacions oportunes, els arriba per fi el moment de tornar-los vora 120.000 €.

D’aquesta manera, i una vegada finalitzat el procés legal, es procedeix en aquests dies a la devolució als interessats dels següents conceptes: d’una banda, la quantitat resultant del conveni subscrit entre l’Ajuntament i Iberdrola Distribució Elèctrica S. A. per un import de 87.583,54 €, IVA no inclòs.

I d’altra, la diferència de l’import total de les quotes d’urbanització girades als propietaris i l’import total del cost suportat per l’Ajuntament, resultant una diferència de 30.377,04 € a tornar als propietaris. És a dir, un total de 118.360,58 € és el que es tornarà als afectats.
Segons ha explicat, Manu Sanchis, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals, “ara es tanca de manera definitiva el que ha estat aquest projecte d’urbanització que ha durat 30 anys”.

A més, tant el regidor Sanchis, com l’alcalde Ricardo Requena, s’han mostrat satisfets perquè, “ja d’una manera definitiva tanquem aquest procés que s´ha dilatat massa en el temps i, com en altres temes, hem hagut de ser nosaltres –aquest equip de govern- qui done solució a assumptes que altres han deixat desatesos”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 8 =