Canals ampliarà el Centre Social d’Aiacor

L’alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, i el representant de l’alcaldia en Aiacor, Juan Carlos Ibáñez, s’han reunit al Centre Social d’Aiacor per a parlar sobre les obres d’ampliació i millora que es realitzaran a aquest espai.

A la reunió també estaven presents la cap del departament de Promoció i Desenvolupament Local de Canals, el cap de la Brigada d’Obres i Serveis i el director del taller Torreó IV. Precisament a través d’aquest pla de formació i ocupació, es realitzaran les intervencions, ja que els alumnes que cursen el certificat professional d’Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica” treballaran al mateix temps en condicionar l’edifici. Entre altres acords, es va proposar que les obres de rehabilitació, adequació i ampliació comencen només passar les festes de Sant Antoni, dilluns 22 de gener.

El taller Torreó IV, que va començar el passat 29 de desembre després de la signatura dels contractes un dia abans, també permetrà, junt amb la remodelació en el Centre Social d’Aiacor, el condicionament del parc dels Fornets.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + quince =