Conclouen les xerrades formatives al centres educatius de Canals

Aquesta setmana passada, des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Canals, es va dur a terme les jornades formatives “A la teua roba li queda molta tela”, amb la col·laboració de Serveis Municipals i l’empresa TEXLIMCA. Finalment, 4 han sigut els centres visitats on s’ha dut a terme les sessions de treball, formatives i explicatives, arribant aquesta dinàmica aproximadament a 180 alumnes, dels quals 54 pertanyen a tercer curs de primària, 96 a segon de la ESO i 30 a l’escola d’adults de Canals.

En les diferents jornades, hem vist com l’antiga concepció de la roba ha anat donant pas a una concepció més consumista, per oferir-nos roba de més baixa qualitat amb preus més baixos i que està abocada a durar una temporada. Per això, amb la quantitat anual de roba que el ciutadà aboca, es fa necessària una arreplegada alternativa per tal de que aquest nou residu (roba) tinga una correcta gestió per empreses especialitzades i degudament inscrites als registres de la Comunitat Valenciana, com és el cas de qui ho gestiona al nostre poble.

Segons el propi regidor d’educació, «els discents han pogut conèixer la importància que té per al medi ambient reciclar la roba i han aprés a diferenciar entre residus biodegradables i no biodegradables.» En definitiva, tots els assistents a estes jornades han conegut quin és el procés que hi ha darrere dels contenidors Wippy.

La Regidoria continua aquesta setmana amb l’activitat de danses populars que finalitzarà la setmana vinent, i amb altres activitats com la Jornada de Convivència Escolar per a alumnes de 6é de primària i altra Trobada Esportiva per als i les alumnes de 5é, en poques setmanes.

No hay comentarios

Dejar respuesta