Xàtiva viu un «intens» Dia de la Dona

El 8 de març es va celebrar a la ciutat de Xàtiva de manera «molt intensa» tal i com va explicar la regidora de Dona, Cesca Chapí, a Diari Digital.

La conmemoració va arrancar la nit anterior al Dia de la Dona «amb una vetla per tal de recolzar el treball de les dones que estaven a la Puerta del Sol amb la noticia de que alçaren el campament perquè és tracta d’una questió d’Estat que es podrà debatre».

Pel matí «va tindre lloc a l’Escola Oficial d’Idiomes una xerrada del dones potents del Centre Ocupacional. Un acte molt emotiu que ha permés conèixer la seua experiència», segons comentava Chapí.

dia-de-la-dona-1-diarigital.esSeguidament, entre les 12:00h i les 12:30h moltes persones es sumaren a la vaga convocada, entre elles, moltes dones treballadores de l’Ajuntament. I per la vesprada es va inaugurar la mostra de ‘Pintoras setabenses en el siglo XXI’, a la Casa de Cultura de la ciutat.

Finalment, a les 20:00h es va convocar una manifestació «per tal de explicar que queden moltes coses per fer però també per donar a conèixer com les dones hem anant conquerint».

Finalment, Chapí va lamentar que «l’alcalde tenia que haver manifestat durant la jornada que tindrem Casa de les Dones i encara no ha fet. Com a regidora és la únca cosa que me fa sentir-me decebuda perque tenia que haver donat una solució al Consell, en aquest sentit», segons ha conclòs.

dia-de-la-dona4-diaridigital.es

dia-de-la-dona1-diaridigital.es

dia-de-la-dona2-diaridigital.es

dia-de-la-dona5-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta