Xàtiva Unida reinicia les seues assemblees ciutadanes i presenta la nova imatge corporativa

L’Albereda de Xàtiva va acollir, passat divendres, la primera assemblea ciutadana de Xàtiva Unida d’aquest any. Com és habitual, el format va oferir la possibilitat de realitzar preguntes als regidors de la formació en l’equip de govern de l’Ajuntament i es va donar a conèixer el treball realitzat en els últims mesos.

El coordinador del col·lectiu i primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, va destacar a l’inici de l’acte els tres principis bàsics que distingeixen a aquest col·lectiu i la seua acció al govern: “no mentir, no fer promeses que no puguem complir, fer molta pedagogia a peu de carrer i fer propostes que es situen al centre de les necessitats reals de la gent”.

El públic assistent va realitzar nombroses preguntes verbals i també per escrit fonamentalment de l’àrea de la convivència i benestar als carrers, la pacificació dels espais públics, la neteja viària, les dificultats per estacionar, l’escassetat d’espais pels més menuts en el nucli antic, destacant la temàtica de l’ocupació dels joves i els aturats de llarga durada àrees on Xàtiva Unida té responsabilitat dins de l’equip de govern.

També es va posar de manifest que actualment i després dels primers anys al govern, “l’activitat dels regidors és d’alta intensitat donada la quantitat de projectes i activitats que sobrepassen ja les adquirides al programa inicial i que marquen un camí d’intens treball”.

El col·lectiu Xàtiva Undia va aprofitar també l’assemblea ciutadana per mostrar la seua nova imatge corporativa i mostrar la seua habitual línia de treball constant basada en explicar i escoltar a la ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 1 =