Xàtiva unida proposa avançar la convocatòria de les beques de transport

Després de l’experiència de govern gestionant les beques, Xàtiva Unida coneix de primera mà que la gent que es beneficia d’aquestes ajudes les necessita al principi de curs.
Per això la finalitat d’aquesta proposta és que la publicació amb la relació de les persones beneficiàries es realitze durant el primer trimestre del curs lectiu, a fi que l’alumnat siga coneixedor de la quantitat atorgada a principi de curs i no al final com ha passat en les últimes convocatòries.

L’anunci de les bases de concessió d’aquestes beques per al curs 2019/2020 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de 21 de gener, el termini per a les presentacions serà fins al 20 de febrer i això suposarà que s’allargue la resolució fins al mes d’abril, quan tan sols resten dos mesos per a finalitzar el curs.

Des del Grup Municipal Xàtiva Unida sabem que aquest tipus d’ajudes són molt important per a anar cap a la igualtat d’oportunitats en educació i pensem que superant els entrebancs administratius amb impuls polític és possible l’avançament de la convocatòria de les beques de transport a l’alumnat resident a Xàtiva que cursa estudis universitaris de grau, o formació professional de grau superior i música/dansa de grau superior, que no s’impartisquen al municipi.

Des de Xàtiva Unida pensem que la institució municipal ha de procurar, any rere any, millorar la gestió dels seus serveis, per això animem al l’actual equip de govern a fer l’esforç administratiu amb el impuls polític adient per traure aquesta convocatòria per al primer trimestre per al proper curs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 3 =