Xàtiva Unida ja té la llista de noms amb la qual concorrerà a les eleccions municipals

Es confirma com a número dos Amor Amorós, el tres Alfred Boluda i la quatre Cesca Chapí. Els segueixen l’actual president del Consell de la Joventut Hèctor Cuenca

Xàtiva Unida ja té la llista de noms amb la qual concorrerà a les eleccions municipals de la capital de la Costera. Aquest passat dijous, Miquel Lorente ha presentat davant l’assemblea del col·lectiu l’equip de treball que conformarà la candidatura dels units, un grup que incorpora huit noves persones que provenen de diferents àmbits de la ciutat.

El número dos de Lorente serà la directora del centre ocupacional ASPROMIVISE i actual regidora d’Educació Amor Amorós. Després d’Amorós figurarà Alfred Boluda professor de l’IES Josep de Ribera i actual regidor del Gran Teatre i Memòria. En la quarta posició està Cesca Chapí, mestra d’EPA i regidora de la Dona, una figura de consens dintre de formació. Altres noms que formen part de la llista de Lorente són Hèctor Cuenca (actual president del Consell de la Joventut), l’activista Estrella Jiménez (també membre del Consell de les Dones), Andrés Garcia (Enginyer tècnic agrícola i vinculat al món esportiu de la ciutat), Miquel Alcocel (advocat i actual regidor de Participació Ciutadana), la docent Amparo Vera i la tècnica en comunicació Àngela Lorente.

Aquesta candidatura ha estat sotmesa a l’assemblea del col·lectiu de Xàtiva Unida i ha comptat amb el recolzament unànim. En els propers dies, Xàtiva Unida presentarà les línies prioritàries dels seus primers mesos de mandat de la propera legislatura. Garantir els drets socials bàsics i la promoció econòmica.

1 Miquel Lorente
2 Amor Amorós
3 Alfred Boluda
4 Cesca Chapí
5 Hèctor Cuenca
6 Estrella Jiménez
7 Andrés Garcia
8 Miquel Alcocel
9 Amparo Vera
10 Àngela Lorente
11 Carles Sànchez
12 Susanna Gomar
13 Manel Castelló
14 MariSol Felipe
15 Josvi Montaner
16 Sara Gosalbes
17 Àlex Hellín
18 Maria José Gambin
19 Xus Ferrando
20 Carles Sànchez
21 Xavier PenyaRoja

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × uno =