Xàtiva Unida incrementarà el pressupost anual de Bixquert per millorar les infraestructures

Xàtiva Unida va agafar el compromís per a la pròxima legislatura de millorar i ampliar el servei d’enllumenat públic i la instal·lació de bústies per al correu. Així com fer un pla anual de neteja i reparació de camins.

Cada vegada més veïns i veïnes de Xàtiva opten per residir en el disseminat de Bixquert i molt poques han sigut les inversions que s’han fet els últims 4 anys.

El veïnat que va assistir a l’encontre convocat a Bixquert el passat dissabte, va posar de manifest una llista ben llarga de necessitats que té la zona, son conscients que la problemàtica no és de fàcil solució però el que demanen és que la inversió s’incremente i s’assegure en el pressupost de cada any. Com deia un soci de l’associació “Ja som moltes famílies les que residim tot l’any i les infraestructures son les mateixes que fa 20 anys, Bixquert es mereix anar ampliant infraestructures i serveis”

D’altra banda, Xàtiva Unida també va traslladar la proposta d’elaborar un pla de seguretat amb major presencia de la policia local a la zona. En aquest sentit, el regidor Hèctor Cuenca va comentar “Moltes de les actuals tasques assignades a la policia local podrien substituir-se amb mesures urbanístiques i així alliberaríem personal per a que tingueren més presència a totes les zones de la ciutat, especialment a Bixquert, els policies de barris facilitarien el coneixement i les intervencions de prevenció  en la zona.”

La candidata de Xàtiva Unida, Amor Amorós va destacar la idea d’ampliar els punts de recollida de residus així com la freqüència de recollida de trastos a la zona. “ En referència als residus específics de poda, en el moment d’aprovació del nou pla de cremes i per adaptar-nos a la normativa europea, nosaltres ja vam proposar el préstec de trituradores domèstiques per als restes de poda, en aquell moment no es va contemplar la mesura però seguirem insistint i per suposat ho portem al nostre programa.”

La formació xativina dedicarà el pròxim encontre a les dones.

Dimarts 14 a les 19h i serà a la casa de les dones amb temàtica feminista. En paraules de la candidata, “És important que el pacte per la Xàtiva violeta és renove i es continue treballant per ampliar drets en igualtat. És més necessari que mai que el moviment feminista estiga cohesionat perquè son moltes més les coses que ens uneixen.”

No hay comentarios

Dejar respuesta