Xàtiva Unida fa balanç de legislatura i rendeix comptes davant la ciutadania

El col·lectiu de Xàtiva Unida fa balanç del seu treball en l’equip de govern municipal. Per a açò han organitzat un acte per a rendir comptes i explicar la seua actuació a la ciutadania i fonamentalment a col·lectius socials de Xàtiva.

Per a aquest acte Xàtiva Unida ha escollit l’auditori del CCX on divendres que dia 30 de novembre a les 19 hores les cinc regidores i regidors d’aquesta formació explicaran el més destacat de la seua acció de govern en els últims anys.

xativaUnida-regidores-a-la-seuL’organització d’aquesta trobada ciutadana ha previst un format ben diferent del que és costum en aquest col·lectiu i que li distingeix: les assemblees en el carrer. Per aixó s’ha escollit un auditori tancat amb un aforament limitat. També s’ha previst realitzar la invitació a col·lectius i persones que estan participant d’una manera o una altra en l’impuls de l’agenda de canvi que s’està fent possible en el govern de la ciutat per part de Xàtiva Unida i a totes aquelles persones que volen sumar-se a la iniciativa ciutadana que suposa este col·lectiu.

Aquest acte pretén centrar-se a explicar tot allò que està suposant una millora o un canvi substancial pel que fa a l’anterior legislatura. L’organització que ja treballa en el disseny d’aquest acte, preveu un acte amb continguts molt concrets i amb una durada limitada que servisca també perquè els assistents es troben.

Els cinc regidors i regidores de Xàtiva Unida en l’ajuntament han explicat que “pràcticament el 90% del seu programa electoral ha sigut executat o està en marxa, ara ens queda retre comptes a la ciutadania del treball realitzat i explicar com ho hem fet”

El coordinador local de Xàtiva Unida Miquel Lorente, ha dit que la importància d’aquest acte radica “en donar a conèixer la bona gestió realitzada pel conjunt del Govern i l’agenda de canvi que ha estat possible per l’impuls de Xàtiva Unida. De fet, són moltes les accions que han permès canviar hegemonies i fer possible accions en matèria de participació, igualtat, educació, cultura, ocupació que fins el moment eren impensables i que ara ja han passat a ser irreversibles”

No hay comentarios

Dejar respuesta