Xàtiva treballa en una aplicació turística

Promoure l’oferta turística de la ciutat és l’objectiu de la nova aplicació per a dispositius mòbils (APP) que prepara l’Ajuntament de Xàtiva i que ha començat a desenvolupar l’agència digital Xatcom.net, responsable del disseny i manteniment de continguts de la web turística xativaturismo.com.

L’aplicació contindrà informació sobre els monuments de la ciutat, rutes turístiques i continguts d’utilitat pel visitant. Tota aquesta informació serà accessible des de l’APP sense necessitat de disposar d’una connexió a internet, sent molt útil per aquells turistes estrangers que no disposen de connexió o que no en facen ús com a conseqüència de l’alt cost del roaming.

L’APP podrà descarregar-se de forma gratuïta en Apple Store i Google Play Store des de punts de descàrrega gratuïts situats a les oficines de turisme i el Castell.
L’APP facilitarà mitjançant l’ús de la tecnologia GPS l’orientació en el recorregut pels carrers de la ciutat amb un sistema de notificacions per proximitat a punts d’interès de cada monument. Aquestes notificacions disposaran d’un enllaç a la fitxa del monument que en alguns casos es complementarà amb una audioguia explicativa.

D’altra banda s’activaran notificacions en el smartphone per a anunciar esdeveniments Aquests avisos apareixeran en el terminals dels usuaris en ocasions especials, per a comunicar informacions d’interès com ara: inauguració de la Fira de Xàtiva, inici del Festival Nits al Castell, exposicions, Firall, Corpus Christi, etc. Es mostraran en format text a l’usuari en el seu mòbil i contindran un enllaç en una vista de web dins de la pròpia aplicació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − diez =