Xàtiva presenta la 4ª edició de la Natura Trail

S’ha presentat la quarta edició del Xàtiva Natura Trail. A l’acte van assistir el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, i el president del Club Atletisme Xàtiva (CAX), Vicente Agustí. Aquesta prova està organitzada pel CAX amb la col·laboració del Centre Excursionsta de Xàtiva i l’Ajuntament, i el patrocini principal de PLAZA MAYOR XATIVA.


roda-premsa-trailLa prova tindrà lloc el pròxim diumenge 24 d’Abril i té com a finalitat, a més de la pràctica de l’esport, donar a conèixer el patrimoni cultural, la gastronomia i els paratges dels voltants de la ciutat de Xàtiva. Per participar en la cursa es recomana una bona preparació física per competir i gaudir d’aquest esdeveniment, que ja s’ ha consolidat en el calendari de les carreres de muntanya.
Proves
El Xàtiva Natura Trail consta de duess proves diferents: una cursa de muntanya competitiva de 22.3 km i dificultat mitjana/alta amb un desnivell positiu de 1100m., i una marxa no competitiva de 15 km amb dificultat mitjana i amb +640m de desnivell positiu, diferenciades pel color del pitral.
La marxa no competitiva es podrà realitzar de dues maneres: una per a corredors i una altra per a esxcursionistes i senderistes que tindràn eixides diferents.
La cursa competitiva comença a les 9:00 h. L’eixida de la marxa de 15km per a corredors serà a les 9:15h. A continuació, a les 9:20h eixiran els caminants.
En aquests moments hi ha més de 500 inscrits: uns 315 participarien a la marxa i uns 210 a la trail. L’organització espera arribar a unes 700 inscripcions.
A més, hi han 4 avituallaments per a la cursa i 2 avituallaments per a la marxa. Els punts d’avituallament seràn a:
1/ Motor Francés (TRAIL I MARXA solid i liquid)
2/ Casa la llum (TRAIL solid i liquid)
3/ Camí Sant Antoni (TRAIL solid i liquid)
4/ Solana del Castell (TRAIL I MARXA liquids)
És aconsellable que els participants porten el seu propi bidó d’aigua.
Cada paricipant rebrà la seua bolsa del corredor, que inclou samarreta tècnica commemorativa de màniga llarga i coca d’embotit. A l’arribada a meta, s’entregaran altres productes alimentaris dels col·laboradors.
Inscripcions
A les tendes locals Saetabis Sport i Atletes i a la web www.xativanaturatrail.es fins el dimecres 20 d’abril.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 11 =