Xàtiva torna a exposar en Fitur els seus atractius turístics

La delegació de Xàtiva ha partit hui de matinada per a iniciar la participació en la l’edició de 2018 de la Fira Internacional de Turisme Fitur, que anualment se celebra a Madrid. Al front de la delegació, l’alcalde Roger Cerdà i la regidora de Turisme, Mariola Sanchis, qui estaran acompanyats per l’equip de la delegació de Turisme i Comunicació. Xàtiva acudeix a la fira baix el paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de València, a l’stand 7A2.

La presència de les autoritats municipals es perllongarà durant tres dies, on es desplegarà una intensa agenda institucional i de contactes amb distints agents i entitats relacionades amb la gestió de les destinacions turístiques.

Dos fites destacades dins de l’agenda: demà dimecres 17 de gener, a migdia, l’alcalde donarà a conèixer el contingut de la XXI edició del Festival Turístic Internacional Nits al Castell. D’altra banda, dijous 18 de gener se sabrà si la nova App «Xàtiva Turismo» s’alça amb el premi a la millor aplicació turística nacional, guardó que es decidirà en l’esdeveniment Fitur Know-how & Export. La nova app de turisme de Xàtiva ha estat escollida entre les tres millors d’Espanya en la categoria de guies de destinació.

L’agenda institucional de la delegació de Xàtiva continuarà amb les visites a l’stand del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez (dimecres 17) i del president de la Generalitat, Ximo Puig (dijous 18, Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur). L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat la seua visita a l’stand de Xàtiva també per al dimecres 17.

Els nostres representants també estaran presents en dues presentacions: la de la nova APP de la Ruta Borja, per part de l’Agència Valenciana de Turisme, que tindrà lloc divendres 19, i la del Club de Producte Turístic «Grandes Castillos y Palacios de España», que se celebrarà el dimecres 17.

La gastronomia xativina també tindrà el seu espai a Fitur. Enguany, dijous 18, a les 16:30h, al show cooking del pavelló 7, el Forn de Pla farà una demostració de com es cuina l’arnadí, dolç d’origen musulmà típic de la nostra ciutat. Hi haurà ocasió de degustar aquest postre per part dels visitants a Fitur.

Com no podia ser d’altra forma, tant edils com els tècnics de Turisme de l’Ajuntament duran a terme distintes reunions amb representants de touroperadors (Ideal Tours, Marco Topo o Wamos Circuitos, entre altres), empreses de comunicació especialitzades en Turisme (RV Edipress o Hosteltur) i cadenes hostaleres (Hotel Beds, Paradores o Silken Hoteles).

nitsalcastell-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta