Xàtiva substituirà la gespa artificial del camp de futbol municipal «Paquito Coloma»

La instal·lació, que data de 1974, es va remodelar en 2006 per col·locar gespa artificial i actualment sofria un alt estat de deteriorament

L’Ajuntament de Xàtiva procedirà a la substitució de la gespa del terreny de joc de futbol-11 del camp municipal Francisco «Paquito» Coloma. L’actuació compta amb un pressupost base de 137.392 euros i el termini d’execució serà de dos mesos.

Aquest camp de futbol data de l’any 1974, i es va remodelar en 2006 per tal de col·locar gespa artificial. Compta amb 1 camp de futbol 11 o 2 de futbol 8 (espai que es va a substituir) i altre camp de futbol 8. La instal·lació té un aforament de 1.000 espectadors i una grada amb capacitat per a 300 persones assegudes.

Actualment, la gespa del camp de futbol municipal «Paquito Coloma» presenta un estat de deteriorament amb molta càrrega de material de reomplit, la qual cosa provoca un risc de lesió elevat. Per aquest motiu es fa necessària la seua substitució per un de nou.

Entre les actuacions a desenvolupar es troben el desmuntatge i recol·locació del mobiliari esportiu existent, el desmuntatge de la gespa actual, l’anivellació de les zones deteriorades del ferm, la instal·lació de la nova gespa artificial i el subministrament i abocament del nou material en tota la superfície.

«Aquesta era una actuació necessària perquè el camp es trobava en unes condicions molt dolentes. Esperem que en unes setmanes es puga col·locar aquesta nova gespa per tornar a gaudir al màxim d’un dels camps més emblemàtics de la nostra ciutat» ha indicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

No hay comentarios

Dejar respuesta