Xàtiva se suma al repte «Mapa mundi» d’Ecovidrio i el COR per a incrementar el reciclatge de vidre a la ciutat

La campanya té lloc entre els mesos d’octubre i novembre i els municipis guanyadors rebran contenidors de vidre personalitzats

L’Ajuntament de Xàtiva participa en la campanya de sostenibilitat i sensibilització «El repte mapamundi», organitzada per Ecovidrio i pel Consorci de Residus, i amb la qual s’ha organitzat un concurs de reciclatge per tal de transmetre la importància del reciclatge d’envasos de vidre.

Aquesta iniciativa tindrà lloc entre els mesos d’octubre i novembre, i aquest matí s’ha realitzat a Xàtiva una jornada informativa amb educadors ambientals d’Ecovidrio en la que s’han repartit entre la població fullets i bosses de reciclatge.

L’objectiu per tal de guanyar el concurs és aconseguir una major puntuació atenent a l’increment de recollida kilograms de vidre respecte al mateix període de l’any anterior, la difusió del kit gràfic facilitat als ajuntaments i el desenvolupament d’altres activitats i iniciatives promogudes des dels Ajuntaments per tal de donar a conèixer la campanya i el repte.

Per tal de donar a conèixer la campanya s’ha decorat un contenidor de vidre ubicat a l’Albereda Jaume I, i també està previst el repartiment de fullets informatius als edificis públics i als centres escolars de la ciutat.

Els municipis guanyadors del concurs rebran contenidors de vidre decorats amb una imatge personalitzada de la localitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta