Xàtiva ret homenatge a la Policia Nacional

El cos de la Policia Nacional de Xàtiva va celebrar ahir el Dia de los Ángeles Custodios amb una missa en l’esglèsia de Sant Francesc, el lliurament de condecoracions i un vi d’honor a la Casa de Cultura.
L’inspector de la comissaria de Xàtiva, Miguel Ángel Gallut, va aprofitar la jornada per a oferir algunes dades relacionades amb la ciutat en el que portem d’any. Així, per exemple va explicar que s’han prestat al voltant de 100 serveis humanitaris, que les denúncies han descendit en un 9% i que l’eficàcia es manté en un 55%.
A més, Gallut va explicar que “tractem de millorar el servei respecte als casos de violència de gènere i continuem cooperant amb la Policia Local i la Guàrdia Civil”. A més, va marcar com a objectius “la reducció de la taxa de delinqüència i l’augment de l’eficàcia”.
D’altra banda, el comissari va voler felicitar i agrair, públicament, la tasca del treballadors de la comissaria de Xàtiva que “ajuden a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.
Pel que fa a les condecoracions van rebre la mètopa l’empresari xativí, Vicente Sancho, i els agents José Casanova, Javier Gascón, José Guirola, David Ballester i José Antonio Carboneras.
L’Inspector Juan Antonio Botías va rebre la creu a la dedicació i a la lleialtat pels seus 25 anys de servei. Mentre que el subinspector Ismael Navarro va rebre la Creu al Mèrito Policial amb distintiu blanc.
Finalment, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va voler donar les gràcies a tots els agents ja que “sense vosaltres la tranquil·litat i la seguretat de la ciutat no estaria garantida”, tal i com va apuntar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 3 =