Xàtiva reprèn en març la programació cultural

També tindran lloc a la Casa de Cultura una presentació d’un llibre i un seminari

La reobertura dels espais municipals i l’autorització per a la realització d’activitats i cessió d’espais a partir d’aquest dimecres 3 de març comporta la represa de l’agenda cultural de la ciutat, amb una sèrie d’actes i convocatòries confirmades.

Pel que fa a les exposicions, aquest divendres 5 de març s’obrirà a la Casa de Cultura (primera planta) l’exposició col·lectiva «Dones pintores», que es podrà gaudir fins el 23 de març, mentre que a la sala entresòl es podrà visitar la mostra «Patrimoni Inèdit recuperat», amb la presentació de la peça del s.XVIII del Museu de Belles Arts San Cristòfol (fins el 20 de març). D’altra banda, del 12 al 26 de març es podrà gaudir a la sala de les columnes de l’exposició col·lectiva «Llamps de misèria», de Paco Perucho, Ernest Garcia Lledó, Ricard Juan, Chi Chang Hsie i Miquel Mollà, mentre que des del 25 de març fins al 10 d’abril, a la sala entresòl, es podrà visitar l’exposició «Passió Christi. Dioramas de la Pasión».

Les exposicions continuaran a partir del 26 de març. A la primera planta es col·locarà (fins el 17 d’abril) la mostra col·lectiva «Recordant a Pilar Grau» a càrrec de Belén Sánchez, Carles Grau, Eugènia Estrela, José Ramon Blesa, Josuè Perales, Paco Tortosa, Pepe Castells i Pepe Mallea, mentre que a la sala de les columnes (fins el 24 d’abril) es podrà veure l’exposició «Fotografia Setmana Santa» organitzada per la Germandat de Confraries. Ja el 29 de març, i fins el 2 d’abril, es podrà veure al pati cobert una exposició del projecte «La ventanilla indiscreta», sobre problemàtiques dels objectius de desenvolupament sostenible.

Cal recordar, d’altra banda, que l’exposició «Alfaro i Xàtiva. Diàleg amb la història» ubicada a la Plaça de la Seu, el convent de Sant Domènec i el Museu de l’Almodí, s’ha ampliat fins al proper 1 de maig.

Altres activitats

A més a més, el dia 12 de març a les 19:30h, junt amb l’exposició que porta el mateix nom, es presentarà el llibre «Llamps de Misèria» a càrrec de Paco Martínez (amb aforament limitat). També el dia 29 de març se celebrarà a la Casa de Cultura de 10 a 12 hores un seminari emmarcat en el projecte «La ventanilla indiscreta», i amb places limitades.

Per últim, també hi haurà espai per a la música. El diumenge 14 de març a les 11:30 hores tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva el Concert del CXIX aniversari de la Música Vella, a càrrec de la Banda Simfònica i l’Orquestra Jove de la Societat Musical la Primitiva Setabense. Les entrades es poden recollir a la Casa de Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta