Xàtiva repartirà ponxos per al fred a l’alumnat d’Infantil i primer cicle de Primària

L’Ajuntament subvencionarà també el 50% del producte a través de les AMPES en cas de compra per part d’alumnes de cursos superiors

L’Ajuntament de Xàtiva subministrarà ponxos per al fred als alumnes d’Infantil i del primer cicle de Primària de tots els col·legis i escoles infantils públiques i concertades de la ciutat, per tal d’adaptar-se a la normativa de la Conselleria d’Educació amb la qual es prenen mesures com ara la ventilació de les aules, inclús durant els mesos d’hivern.

«Ens costa el gran esforç que han realitzat els centres educatius de la ciutat en aquest inici de curs i ara, amb l’arribada de l’hivern, anem a dotar als alumnes més menuts d’aquesta peça de roba per tal de pal·liar el fred en la mesura de les possibilitats», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

En total es subministraran més de 1.750 unitats de ponxos per al fred que es faran arribar a tots els centres educatius públics i concertats de Xàtiva per repartir-los entre l’alumnat d’Infantil i de primer cicle de Primària. No obstant, l’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que si algun alumne de la ciutat que curse estudis en algun curs superior als esmentats volguera adquirir aquest producte, es subvencionarà el 50% del seu cost total a través de les AMPES dels centres.

Es tracta d’un producte 100% valencià i d’una alta qualitat, que protegeix contra el fred davant la baixada de les temperatures, i elaborat per una empresa amb seu a la Vall d’Albaida. La inversió municipal serà d’un total de 17.191,98 euros i el repartiment començarà en els propers dies.

No hay comentarios

Dejar respuesta