Xàtiva reparteix material en valencià entre els comerços per a la campanya de rebaixes

S’estan repartint a través d’Adexa i Xàcex cartells i etiquetes en els establiments per afavorir la presència del valencià en les relacions comercials

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística , una campanya de rebaixes destinada a promoure l’ús del valencià entre l’activitat comercial de la ciutat.

La iniciativa consisteix en el repartiment entre els comerços de Xàtiva de cartells de rebaixes i de descomptes, així com també d’etiquetes en les quals es pot marcar el preu anterior i el preu rebaixat, totes elles en valencià per tal d’afavorir la seua presència en les relacions comercials.

La campanya compta amb la col·laboració de les associacions empresarials Adexa i Xàcex, que seran les encarregades de repartir el material entre els comerços associats i també entre aquells comerços no associats que s’acosten a les seues seus per tal d’arreplegar el material.

«Aquesta iniciativa pretén fomentar tant l’ús del valencià com l’activitat comercial de Xàtiva. La voluntat de l’Ajuntament és continuar amb aquesta campanya durant els propers anys, ja que la promoció social del valencià i del comerç és una prioritat per a nosaltres», ha manifestat la regidora de Política Lingüística Mariola Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta