Xàtiva reparteix bosses reutilitzables de la campanya «Compre en valencià» al mercat tradicional

Aquesta activitat se suma a la campanya institucional que té com a finalitat potenciar i promoure l’ús del valencià en l’àmbit comercial

Hui dimarts, tècnics municipals de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Xàtiva han dut a terme una acció en el mercat ambulant en el marc de la campanya «Compre en valencià». L’acció ha consistit en el repartiment de bosses de ràfia reutilitzables entre els ciutadans i ciutadanes que han acudit hui a la Plaça del Mercat.

Les bosses, molt acolorides i amb dibuixos relacionats amb la rutina d’anar a comprar, comptaven amb dues imatges acompanyades de lemes de dinamització lingüística i comercial, concretament «Compre en valencià» i «Jo, comerç local». Aquesta activitat se suma a la campanya institucional que té com a finalitat potenciar i promoure l’ús del valencià en l’àmbit comercial. El pròxim divendres, 22 d’octubre, es repartiran novament bosses d’aquesta campanya de promoció lingüística entre les persones que visiten el mercat.

La regidora de Promoció Lingüística, Mariola Sanchis ha declarat que «es tracta d’una iniciativa que pretén promoure i estimular l’ús del valencià en el sector comercial i que se suma a altres campanyes que hem dut a terme, com per exemple els I Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local de Xàtiva, per tal de posar en valor i promoure la nostra llengua, i també per a afavorir les relacions comercials».

No hay comentarios

Dejar respuesta