Xàtiva repara la pavimentació de la Plaça Espanyoleto deteriorada per l’arbreda

L’Ajuntament de Xàtiva es troba realitzant diverses obres i millores en diferents carrers i infraestructures de la ciutat, amb l’objectiu de millorar la pavimentació o altres aspectes com el subministrament d’aigua potable.

A la Plaça de l’Espanyoleto s’està realitzant una adequació del paviment, a conseqüència de l’alçament degut a l’arrel d’un arbre que ja ha provocat algunes caigudes. L’actuació tracta de la col·locació de formigó porós per tal de permetre el pas de vianants, però tractant d’evitar el tallament de l’arrel. El cost de l’operació és de 5.300 euros.

A més a més també s’està treballant en la reparació i millora del subministrament d’aigua potable en algunes vivendes del carrer José Cardona que es trobaven amb unes condicions prou deficients degut a l’escomesa durant la urbanització.

D’altra banda, el proper dilluns 18 de juny s’iniciaran les obres de millora de la Casa de la Joventut, en les que s’habilitarà el pati interior per a la realització de diferents activitats. L’obra, que tindrà un cost de 9.000 euros, dotarà de nova pavimentació al solar intern, amb una superfície de més de 300 metres.

Per últim, també en breu començarà la reparació de les llambordes de l’entronque entre la Plaça la Bassa i el carrer Hostals, amb un pressupost de 12.000 euros. Es tracta d’una zona que suporta molt de tràfic, i que compta amb molts clots i desnivells.

«L’arrel a la Plaça Espanyoleto obstaculitzava el pas dels vianants, pel que era necessària la intervenció, mentre que al carrer José Cardona s’està millorant el subministrament deficient d’aigua potable en algunes cases. El pròxim pas serà l’habilitació del pati de la Casa de la Joventut per poder donar-li ús, així com l’entronque de Plaça la Bassa-Hostals, on el sòl es troba en molt mal estat», ha explicat el regidor d’Obres Públiques, Ignacio Reig.

No hay comentarios

Dejar respuesta