Xàtiva rep més de 20.500 euros de subvenció per a l’adquisició de material bibliogràfic per a la biblioteca

L’Ajuntament de Xàtiva és el tercer amb major inversió en aquestes ajudes del total de 120 beneficiaris

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 20.517,92 euros per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, destinats a l’adquisició de material bibliogràfic per a la biblioteca municipal de la ciutat durant aquest any 2021.

La capital de la Costera és el tercer municipi que més import ha rebut per part de la Conselleria, tan sols superat per Dénia i Catarroja. En total s’han repartit 604.500 euros entre 120 ajuntaments beneficiaris. Per contra, s’han desestimat una quinzena de sol·licituds per motius com ara no complir amb els requisits per a ser beneficiari, no haver presentat les factures acreditatives, no realitzar una despesa mínima o no haver adquirit almenys un 30% del total del material bibliogràfic en llengua valenciana.

«Aquesta ajuda va permetre a la biblioteca municipal de Xàtiva finançar l’adquisició de llibres en diferents llengües, documents sonors i documents audiovisuals que passaran a formar part del catàleg», ha manifestat la regidora de Biblioteca Mariola Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta