Xàtiva rendirà un homenatge pòstum al músic Manolo Miralles

El cap de setmana teatral es completarà dissabte amb «La Celestina» i diumenge amb el «Requiem» de Mozart

Xàtiva,14demarçde 2024.- El Gran Teatre de Xàtiva albergarà la propera setmana tres importants cites amb les quals es podrà gaudir de música i també de teatre clàssic.

El divendres 22 de març a les 19:30 està previst l’homenatge a Manolo Miralles, organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració del Col·lectiu Ovidi Montollor, i amb el qual es recordarà al músic xativí fundador dels grups Al Tall i Musicants, qui ens va deixar el passat mes de juliol. En aquesta cita musical participaran artistes i grups com ara Pau Blanco, Bertomeu, Carraixet, Pau Alabajos, Owix, Tomàs de los Santos, Rafa Xambó i La Fusteria, Feliu Ventura, Miquel Gil, Va de Dones, Pep Botifarra, el Cor de Bonrepòs i Mirambell, i per descomptat, Al Tall i Musicants. L’acte estarà presentat per Amàlia Garrigós i Josep V. Frechina, i les entrades (gratuïtes) estan exhaurides des de fa dies.

El dissabte 23 de març (20:30h) serà el torn de «La Celestina», la coneguda obra clàssica de Fernando de Rojas, produïda per Secuencia 3 Pentación Saga Producciones Teatre Romea i adaptada per Eduardo Galán. L’elenc està conformat per reconeguts actors i actrius com ara José Sáiz, Anabel Alonso, Víctor Sainz, Claudia Taboada, Beatriz Grimaldos i David Huertas. Les entrades tenen un preu de 15 euros, 12 amb descomptes.

I per últim, el diumenge 24 de març serà el torn del «Requiem» de Mozart, interpretat en aquest cas per l’Orfeó Valencià i l’Orquestra de Cambra de València dirigits per Pere Molina-González. Es comptarà amb 4 solistes (soprano, mezzosoprano, tenor i baríton) i les entrades tenen un preu de 10 euros, 8 amb descomptes.

«En el Gran Teatre de Xàtiva tenim un cap de setmana molt complet amb tres espectacles molt diferents i molt diversos que estem segurs que tindran una gran acollida entre el públic de Xàtiva», ha manifestat el regidor de Cultura Alfred Boluda. I ha afegit: «Esperem un ple total, no sols de xativins, també de pobles propers i associacions, partits polítics i plataformes vinculades a la defensa de la nostra cultura».

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Gran Teatre, d’Instanticket o des de dues hores abans de la funció a les taquilles del Gran Teatre.

No hay comentarios

Dejar respuesta