Xàtiva recordarà aquest diumenge a les víctimes del bombardeig de l’estació de l’any 1939

El tradicional acte commemoratiu junt al monument de l’Aixopluc comptarà amb la lectura del manifest a càrrec de la Consellera Rosa Pérez Garijo

Aquest diumenge 13 de febrer tindrà lloc el tradicional acte-homenatge en record de les víctimes del bombardeig que va patir l’estació de Xàtiva el 12 de febrer de l’any 1939.

L’acte comptarà amb la presència de la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica Rosa Pérez Garijo, la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica Antonia Serna, el director General d’Administració Local Antoni Such i el diputat de Memòria Històrica Ramiro Rivera, a més de l’alcalde de la ciutat Roger Cerdà, la corporació municipal i familiars de les víctimes.

Durant l’acte es projectarà el curt sobre el bombardeig realitzat l’any passat per l’Ajuntament de Xàtiva, així com també altre sobre el 15º aniversari de la col·locació del monument de l’Aixopluc, creat per Miquel Mollà, junt a l’estació de trens de Xàtiva i impulsat per part del Consell de la Joventut de Xàtiva.

La lectura del manifest d’aquest any l’efectuarà la Consellera Rosa Pérez Garijo, i durant l’acte també prendran la paraula l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Memòria Històrica Raquel Caballero. L’acte finalitzarà amb una ofrena de corones de llorer als peus del monument i una ofrena de flors per part del públic assistent, i també es comptarà amb una actuació musical a càrrec del pianista i compositor Miquel Juan Garcia.

No hay comentarios

Dejar respuesta