Xàtiva realitza treballs d’asfaltat en alguns carrers de la ciutat, el Carraixet i Bixquert

Les actuacions es duran a terme en la pujada al Castell, Corts Valencianes, el Carraixet, Bixquert, el pàrquing del cementeri o el carrer Sant Pasqual

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat aquesta setmana les obres de condicionament de ferms d’alguns carrers de la ciutat i del terme municipal, contemplades en el Pla d’Inversions 2020-2021. La intervenció té un pressupost de 264.046, 30 euros, dels quals 62.600 corresponen a una subvenció de la Diputació de València, i està efectuant-se per part de l’empresa Bertolín.

La intervenció consisteix en l’asfaltat de diferents zones com ara l’aparcament del cementeri municipal, l’explanada entre el pavelló de voleibol i el CRIS i el CEEM, l’avinguda Corts Valencianes, la Pujada al Castell, el carrer Sant Pasqual, i camins del Carraixet i de Bixquert com ara Corona de l’Estrela, camins de Vallfarta i senda les Olles.

Els treballs es van iniciar aquest dilluns en la Pujada del Castell, per tal de minimitzar l’impacte degut a que és el dia en que la fortalesa roman tancada al públic, i actualment s’està treballant en el tram des de la rotonda de Novetlè fins a l’Avinguda Corts Valencianes. Posteriorment serà el torn dels carrers als disseminats del Carraixet i de Bixquert.

«Les actuacions estaran realitzades en dues o tres setmanes, i alguna intervenció com la de l’explanada junt al CRIS i el CEEM ens permetrà ampliar les places de pàrquing de la ciutat» ha indicat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

No hay comentarios

Dejar respuesta