Xàtiva promociona el seu atractiu turístic a la Fira de Cocentaina

Per primera vegada, Xàtiva exposa els seus atractius turístics a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. La Regidoria de Turisme vol així aprofitar la gran afluència de públic, al voltant de 450.000 persones, i la proximitat de la ciutat per donar a conéixer el ric patrimoni monumental i cultural de Xàtiva.
L’estand de Xàtiva, ubicat al carrer Colom, estarà obert fins demà 1 de de novembre, des de les 11 fins a les 21 hores, coincidint amb els horaris d’apertura de la fira.
A l’estand s’exposen les distintes publicacions de promoció turística, com ara la guia «Xàtiva monumental», tríptics, fullets d’allotjaments, restaurants i gastronomia, a més de publicacions específiques sobre el castell i les rutes temàtiques dissenyades per a visitar la ciutat. També hi haurà a la venda souvenirs de Xàtiva.
En l’apartat gastronòmic, l’exposició dels atractius turístics de Xàtiva es completa amb una mostra de cerveses artesanals (la Socarrada, er Boquerón i Toro) i de fogasses de carabassa i panellets, dolços típics de la ciutat que s’elaboren per Tots Sants.

No hay comentarios

Dejar respuesta