Xàtiva presentarà en FITUR el cartell de Nits al Castell 2023 i oferirà arròs al forn

També assistiran les Falleres Majors de Xàtiva, es presentarà la Fira Borja 2023 i es realitzarà un showcooking d’arròs al forn

Xàtiva estarà present un any més a la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid des de demà dimecres 18 de gener, i que compta amb més de 69.000 m2 d’espai expositiu.

La capital de la Costera portarà a la FITUR una sèrie de projectes vinculats a espais de ciutat, així com també anunciarà els artistes del Festival Nits al Castell i oferirà propostes culinàries. Assistiran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de Turisme Raquel Caballero i la regidora de Falles Maria Beltrán.

Un any més, la Fira Internacional del Turisme servirà per presentar el cartell del Festival Nits al Castell (amb la seua XXIV edició) que se celebra a la fortalesa xativina durant el mes de juliol amb artistes de primer ordre del panorama nacional i internacional, i a més es presentarà la Fira Borja 2023 a través de la projecció d’un vídeo.

La principal novetat arribarà dijous, amb la presentació de dos projectes per a la ciutat. D’una banda es donarà a conèixer el nou Museu Faller de Xàtiva, que vindrà de la mà d’una ferramenta innovadora; mentre que d’altra banda es tractarà el projecte que es presentarà de cara al Pla de Sostenibilitat Turística en destí, per tal d’optar als Fons Europeus Next Generation, al voltant de les millores que està previst realitzar al Castell de la ciutat.

Pel que fa a la resta de l’agenda institucional, el dimecres 18 de gener s’atendrà al llarg del matí als mitjans de comunicació locals desplaçats a Madrid, i de vesprada tindrà lloc la visita institucional de president de la Diputació de València Toni Gaspar i del diputat de Turisme Jordi Mayor, seguida d’un acte institucional. Ja el dijous de matí es realitzarà un recorregut per l’estand de la Comunitat Valenciana junt al president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, i a les 12 hores tindrà lloc la inauguració institucional del Dia de la Comunitat Valenciana a FITUR.

Dijous visitaran FITUR les falleres majors de Xàtiva i també es realitzarà un showcooking amb presentació i degustació d’arròs al forn de Xàtiva, a càrrec del restaurant Euforia.

No hay comentarios

Dejar respuesta